Organisatie

Het Kattentrimkeurmerk is opgezet voor en door kattentrimsters. Tijdens de opzet van het keurmerk, hebben vele kattentrimsters hun input gegeven over wat zij belangrijk vinden aan een keurmerk.

We zullen ons ook altijd blijven ontwikkelen, alle deelnemers hebben inspraak en de mogelijkheid kennis en tips te delen.

Trimsters die in bezit zijn van het keurmerk, zullen dus niet alleen een sticker op de deur ontvangen. Zij zijn direct lid van een online en offline community. Waar we meetings organiseren, van elkaar leren, tips uitwisselen, doorverwijzen en elkaar waar nodig helpen.

Desiree de Rue

Desiree is oprichtster van het KattentrimKeurmerk. Zij is fulltime kattentrimster bij PerfecteKat.nl. Haar missie is om het kat- en vachtbesparend trimmen op de kaart te zetten in Nederland en België. Kattentrimsters bij elkaar brengen en van elkaar leren vindt zij heel belangrijk. Naast haar trimwerkzaamheden heeft zij een YouTube kanaal, webshop en schrijft zij blogs over kattenwelzijn, vachtverzorging en andere katgerelateerde onderwerpen.

Susanne Waterkott

Eigenaresse van KattenTrimsalonFelis.nl. Zij heeft een enorme passie voor haar vak en is momenteel bezig met de opleiding kattengedragsdeskundige. Haar bedrijf ik gevestigd in Broek op Langedijk.

Marie rademaker

Oprichtster van HappyCat.nl. Zij trimt op diverse locaties in Amsterdam. Naast dat ze elke dag katten trimt met veel liefde, behandelt ze ook konijnen. Ze is naast haar trimwerkzaamheden kattengedragsdeskundige. Een echte dierenliefhebber dus!

Suzanne Kompier

Zij is de eigenaresse van haar prachtige salon Knappe Kat in de omgeving van Rotterdam en Gouda en is gevestigd te Lekkerkerk.
Zij werkt met zo veel liefde voor katten, dat is ook de reden dat zij kat- en vachtbesparend werken zo belangrijk vind,
“Het verbeterd het welzijn van elke kat”, aldus Suzanne.