Organisatie

Het Kattentrimkeurmerk is opgezet voor en door kattentrimsters. Tijdens de opzet van het keurmerk hebben vele kattentrimsters aangegeven wat zij belangrijk vinden aan een keurmerk.

We zullen ons altijd blijven ontwikkelen, alle deelnemers hebben inspraak en de mogelijkheid kennis en tips te delen.

Trimsters die in bezit zijn van het KattentrimKeurmerk, zullen dus niet alleen een sticker voor op de deur ontvangen, zij zijn direct lid van een online en offline community, waarin we meetings organiseren, van elkaar leren, tips uitwisselen, doorverwijzen en elkaar helpen waar nodig.

Hier vind je alle deelnemende kattentrimsters.

Desiree de Rue

Desiree is oprichtster van het KattentrimKeurmerk. Zij is fulltime kattentrimster bij PerfecteKat.nl. Zij heeft een salon in Almere-Haven en trimt bij klinieken in Almere-Poort, Soest, Bussum en Amersfoort. Haar missie is om het kat- en vachtbesparend trimmen op de kaart te zetten in Nederland en België. Kattentrimsters bij elkaar brengen en van elkaar leren vindt zij heel belangrijk. Naast haar trimwerkzaamheden heeft zij een YouTube kanaal, webshop en schrijft zij blogs over kattenwelzijn, vachtverzorging en andere kat gerelateerde onderwerpen.

Susanne Waterkott

Eigenaresse van KattenTrimsalonFelis.nl. Zij heeft een enorme passie voor haar vak en is momenteel bezig met de opleiding kattengedragsdeskundige. Haar bedrijf ik gevestigd in Broek op Langedijk.

Marie rademaker

Oprichtster van HappyCat.nl. Zij trimt op diverse locaties in Amsterdam. Dagelijks trimt zij met veel liefde katten en ook konijnen. Daarnaast is ze ook werkzaam als kattengedragsdeskundige, een echte dierenliefhebber dus!

Suzanne Kompier

Suzanne is de eigenaresse van haar prachtige salon Knappe Kat in de omgeving van Rotterdam en Gouda en is gevestigd te Lekkerkerk.
Zij werkt met veel liefde voor katten, dat is ook de reden dat zij katvriendelijk en vachtbesparend werken zo belangrijk vindt,
“Het verbetert het welzijn van elke kat”, aldus Suzanne.